Utmaning hos Pysseltagen

13 Apr

Utmaningen var att skapa en kista utifrån BellaMios mall! Klart man hänger på och gör ett försök. Passar på att göra den så den passar till min sambos systerdotter som och fyller år den här tiden på året. Där är det ju mycket rosa, lila, glitter och glamour så man kan ju säga att mitt bidrag skiljer sig en del från de andra jag sett…Hahah!

En liten ficka på ena gaveln med plats för hälsning! En limsträng runt kanterna fick sedan massa små pärlor på sig!

”Gångjärnen” stansades ut i grungepaper och embossades med lila embossingpulver som….glittrar.. succé! Små brads får symbolisera skruvarna som håller gångjärnen på plats.

På den andra kortgaveln dekorerade jag med en liten torso iklädd tissuetejp i rosa och lila nyanser. Bakom den placerade jag lite punchinella för extra ”glitter…” Ett par blommor fick limklutt i mitten med en hög pärlor!

Framsidan fick ett nyckelhål embossat i samma pulver som gångjärnen. Nyckeln tillverkade jag i dubbel grungeboard och sedan embossade jag den i silver. Lite gasbinda runt som jag färgade in med distress stains. En liten lila pärla markerar var man öppnar, men själva asken hålls ihop av självhäftande kardborreband.

På locket placerade jag lite blommor och mer bling. Lite fjädrar fick också ta plats! Även den här blomman har en mitt gjord med lim och glaspärlor.

Kistan kommer förmodligen fyllas med nått fint halsband som kan passa den här tjejen!

Ha det gott!

//Malin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: