Tänker på dig!

10 Sep

Idag visar jag steg för steg hur jag gjort ett kort med produkter från lawn fawn och tim holtz. Fort gick det, enkelt är det men det ser hyffsat avancerat ut.. =) Häng med!

IMG_5543_iphone

Jag började med att skära till en bit akvarellpapper i önskad storlek och färga in den med distresser. Valde lite höstfärger!

IMG_5544_iphone

Sedan stämplade jag med fjädrar från setet Dream från Lawn Fawn.

IMG_5545_iphone

Distress Micro Glaze är en helt fantastisk produkt från Timpan och Ranger. Som ni vet är distresserna vattenlösliga, men det man målar över/täcker med micro glaze kommer stå emot vattnet och därmed lämnas opåverkat från de vatten man sprutar över.

IMG_5546_iphone

På burken står det att man kan applicera det med fingertopparna. Konsistensen är lite som hårvax. Jag valde att dutta dit ett tunt lager med en tops. Dels för att de är tunnare än mina fingrar och gör det lättare att kontrollera var glazen hamnar, dels för att min erfarenhet av att doppa fingret i produkter är att de ibland möglar. Jag har ingen aning om den här produkten skulle reagera så dock. Bara mitt val. =)

IMG_5547_iphone

Stänkte massor med vatten över med hjälp av handen och fingrarna. Lät det ligga kvar en stund och rullade sedan en hushållsrulle över för att suga upp överflödigt vatten. Som ni ser är fjädrarna opåverkade.

IMG_5548_iphone

Tog en bit stämpelpapper som jag färgade in med distress Paint – squeezed lemonade. (missade att fota den delen…) När det torkat stansade jag aut ”Thinking about you” med en die från lawn fawn.
IMG_5550_iphone

Wink of stella, clear. Ett måste!

IMG_5551_iphone

Målade med Wink of Stella över den utstansade texten.

IMG_5549_iphone

Å det färdiga kortet!

Prova Distress Micro Glaze om du inte har gjort det, den är kul!


MalinT

http://static.inlinkz.com/ppr.js

Annons

Ett svar till “Tänker på dig!”

  1. Terhi Koskinen 23 september, 2015 den 06:20 #

    Oh I’m so glad I found your blog! Your so talented! Need to do a big search here with a big cup of coffee. Lots of inspiring things ❤
    Hugs, Terhi xx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: